© Dirk Post 2013
Autorijschool D.Post Gratis proefles
Rustige rijopleider Het komt steeds vaker voor dat leerlingen zenuwachtig zijn voor de eerste rijles. Dit is heel vanzelfsprekend en we zullen er niet raar van opkijken. Ik ben speciaal opgeleid als faalangst rijinstructeur. Zo kunnen wij een betere begeleiding geven tijdens de rijlessen en kunnen ook de leerlingen die minder zeker op de weg zijn hun weg vinden naar het behalen van het rijbewijs en een goede automobilist worden.
Aanmelden Proefles
Bij het behalen van het rijbewijs is het belangrijk dat er een klik is tussen de rijinstructeur en de leerling. Zo voel jij je op je gemak en zal het er uiteindelijk toe leiden dat je het rijbewijs sneller op zak hebt. Om je de kans te bieden om te kijken of die belangrijke klik er is biedt Autorijschool D Post jou de kans om gratis een eerste proefles te volgen.  Wat kun je verwachten tijden de gratis proefles? Uiteraard maken wij eerst kennis en geven wij een korte introductie. Zo weet je precies wat je staat te wachten bij de eerste gratis proefles autorijden. Om aan de auto te wennen zullen we eerst naar een rustige weg gaan je mag daar achter het stuur plaatsnemen! Na afloop van de rit kunnen wij al goed inschatten wat je verder te wachten staat. Hoeveel rijlessen heb je nodig? Eventuele vragen na de eerste proefles zullen wij zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Mocht je de klik gevonden hebben met de rij-instructeur en besluit je voor vervolg rijlessen minimaal 10 is de proefles gratis. Indien u besluit niet door te gaan kost de proefles 25 euro.
vronesteijn 19 3401 SG IJsselstein TEL 030-6874158
Gratis Proefles
m.i.v. 1 augustus  2013
Welkom Theorie Praktijk Kwaliteit Autorijangst Prijslijst Contact Gratis proefles Theorieboeken Theorie oefenen Slagings percentage Begeleid rijden Uw rijschool machtigen